Skip to content
Blacksnow heter nå Steep & Deep - skandinavisk skibutikk
Blacksnow heter nå Steep & Deep - skandinavisk skibutikk

Om Blacksnow

Blacksnow er kanskje Nordens beste online butikk for ski-, snowboard- og mountainbike- entusiaster. Både grunnleggerne og alle ansatte her hos oss på Blacksnow, har alle en stor lidenskap for ekstremsport. Både når det gjelder sommer og vinter. Vi stiftet Blacksnow fordi vi syntes at uansett hvor man bor i Norden, så skal man kunne kjøpe det beste utstyret i en nordisk butikk.

Kvalitet er alfa omega for oss, derfor arbeider vi utelukkende med produkter og utstyr, som vi kan stå 100% inne for. Selv kjører vi kun med det beste utstyret og kan kun anbefale det samme for deg.

For oss er det ekstremt viktig at hele opplevelsen din hos Blacksnow blir fantastisk. Fra første gang, til siste gang du bruker utstyret ditt ute i fjellene eller på afterski. Det er utrolig viktig at utstyret som du har kjøpt hos Blacksnow leverer hver gang, uten unntak!

Vi bruker produktene på ukentlig basis og har derfor stor erfaring med dette. I felleskap samler vi all vår viten og erfaring, for å kunne hjelpe deg med å finne det du trenger og det som passer deg best.

Vi håper at du får den beste kjøpsopplevelsen hos oss, men først og fremst så håper vi at utstyret ditt kan hjelpe deg med å få en fantastisk dag i fjellet.

Kundeservice

Vi syntes at kundeservice er en stor del av å føle seg trygg ved å handle på nett. Det er derfor vårt mål at du får svar på eposten din innen 12 timer, og at du mellom 09-17 kan få tak i oss på telefon.

📧 mail@blacksnow.no

📞 +45 61616195

Klimabevidst butik

Vi ved godt at det er modsætningsfyldt. At være klimabevidst og sælge udstyr. Men for at kunne nyde naturen har man brug for det rigtige udstyr. Og derfor vil vi gerne være den klimabevidste butik.

Derfor kan du være sikker på at vi altid gør, alt hvad vi kan, for at blive endnu grønnere og endnu bedre. 🏔️

Hos Blacksnow forsøger vi at blive grønnere ved at:

1% for the planet - Blacksnow.dk

Når du handler hos Blacksnow, kan du derfor være sikker på at det sker på en klimabevidst måde.

Lad os sammen gøre en indsat for klimaet.